Details van de functie

Voor EMD Electronics zijn stagiaires belangrijk. Jij kunt ons scherp houden met frisse nieuwe ideeën en zienswijzen. Daarom nemen wij jouw stage serieus. We begeleiden je goed tijdens deze spannende tijd en zorgen ervoor dat je niet alleen routinewerk doet, maar ook echt iets kunt leren. Tenslotte ben je bij ons om iets te leren.

Wie zijn wij?
EMD Electronics Window Technologies ontwikkelt en produceert Liquid Crystal Windows. LC Windows kunnen hun transmissie veranderen met een schakelaar, waardoor men controle heeft over de hoeveelheid licht en warmte die een gebouw binnenkomen en bieden de gebruikers comfort en privacy. De schakelbare materialen van EMD Electronics vormen de kern van deze schakelbare ramen.
EMD Electronics Window Technologies biedt schakelbare glasoplossingen voor toepassingen in architectuur over de hele wereld.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Proces Operator die de afdeling Engineering kan helpen met betrekking tot verbeteren van de processen. 

Taken:
-Opzetten van experimenten tbv procesverbeteringen (yield, uptime, cyclustijd, etc.)
-Zelfstandig uitvoeren van deze experimenten
-Analyseren en beoordelen van deze experimenten en hierover rapporteren.

Voor meer informatie of om te solliciteren op deze stageplek neem contact op met Floor van Poppel, floor.van-poppel(at)external.merckgroup.com of 040 2580503.